2023. január 10., kedd

Ez a magyar oltásfasiszta is felbukott - Gerő Andrást siratja a fősodratú

A középszerű Gerő András nevű illetőt búcsúztatja ma a fősodratú sajtó. A figura zsigeri szabálykövető volt, a rendszer hű szolgája, a mandiner.hu nevű kormányszócső portál közölte le az egyik jó hosszúra nyúlt cikkét, amelyben az oltáselleneseket gyalázta és ellenünk gyűlöletre uszított. 



"Ötödik hadoszlop 

A vírusnak vannak szövetségesei is. Kétféle szövetségese van az ellenségnek. 

Az egyik az, aki tagadja a vírust, tagadja a járványt, tagadja a veszélyeket, tudatosan nem tartja be a védekezés szabályait. Ők az ellenség elsődleges szövetségesei. Egy másfajta, másodlagos szövetségese az ellenségnek az, aki rombolja a honi egészségügy hitelét, azaz az elsődleges frontvonal reputációját, aki kétségbe vonja bármelyik engedélyezett vírus elleni fegyver (vakcina) érvényességét, aki híreket hamisít, aki nem szándékosan, de hányavetiségből nem tartja be a kötelező korlátozó intézkedéseket, aki mindig, mindenkor megkérdőjelezi annak hitelességét, hogy a kormányzat is érdekelt a vírus leküzdésében. A kritika mindig indokolt, a hiteltelenítés egy ilyen helyzetben nehezen igazolható. Kétségtelenül igaz, hogy a kettő között időnként nehéz különbséget tenni, de azért sikerrel meg lehet kísérelni. 

Tehát az ellenség ötödik hadoszlopa Magyarországon is létezik. Folyamatosan meg kell őket nevezni, mert folyamatosan jelen vannak." (Gerő András, 2021.01.04)

Az oltáselleneseket illető, nem túl hízelgő álláspontjából arra következtethetünk, hogy lelkesen felvette az mRNS mérgek legalább három adagját, azaz egy újabb oltás után elhalálozottal van dolgunk. 

Kapcsolódó:

Meghalt Gerő András (index.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése