2023. március 5., vasárnap

Az akkumulátoripart ellenséges hadműveletként kell értelmezni - ez volt a tegnapi nyíregyházi aksialkatrészgyár-ellenes tüntetés üzenete

Több felszólaló, köztük Madar Miklós gazda és dr. Fórizs Eszter is kiemelték a tegnap a nyíregyházi Kossuth téren tartott demonstráción, hogy a tömeges akkumulátorgyár telepítés konkrét nemzetbiztonsági kockázatot, és akár nemzetünk megsemmisülését jelenti, ha így, ebben a formában megvalósul.

A demonstrációt a Nagykállói Civil Kontroll Egyesület szervezte, a mintegy 100 résztvevővel zajlott megmozduláson felszólaltak az oltásellenes frontról ismert civil ellenállók, mint dr. Pócs Alfréd, Oláh Sándor, Gurabi Ági, Fórizs Eszter vagy Czetli Balázs. Az oltásellenesek hamar megtalálták az akkumulátorgyár projektben a deep state, a mélyállam újabb akcióját az emberiség totális rabszolgaságba, az elektromos autókkal történő földhözragadtságba taszításához.

 

    

Az új közéleti téma, az új fenyegetés azonban további embereket is aktivált, így a felszólalók között voltak a mikepércsi anyákként elhíresült akkumulátorgyár-ellenes csoportból, felszólalt Orosz Mihály Zoltán főszervező, vagy a debreceni földkisajátítással kisemmizett magyar gazda, Madar Miklós is. 

Hargitai László helyi ellenálló már a nyíregyházi közmeghallgatáson sarokba szorította a globális nagytőke helyi kiszolgálóit, az akkumulátor-alkatrészgyár magyar képviselőit, most azonban azt is belengette felszólalásában, hogy amennyiben mégiscsak adnak környezetvédelmi engedélyt a gyárra, közigazgatási bíróságon kell azt az engedélyt megtámadni. 

Madar Miklós és dr. Fórizs Eszter arra figyelmeztettek, hogy például a rendszeres Debrecen-Kína repülőjárat a kínai CATL gyár közvetlen szomszédságában alkalmas lehet akár fegyverek, akár helikopterek hazánkba juttatására is, és egyértelműnek tűnik, hogy a távol-keleti tehnokrata-kommunista szuperhatalom közönséges gyarmatként tekint hazánkra, amit konkrétan be fognak telepíteni kínaiakkal, akiknek lakótelepeket, településeket és munkát fognak biztosítani, kiszorítva a magyarokat saját hazájukból.

Madar Miklós leszögezte, akik harcolni fognak a hazáért, lehet, az életükkel fognak fizetni, de akik nem fognak harcolni azok az életükkel plusz a lelkükkel is fognak fizetni.

 

   

 A rendezvényen szabolcsi mihazánkosok is részt vettek. 

Képgaléria:





















Teljes videó:

https://www.facebook.com/nyirsegicivilkontroll/videos/3512342132344253

Kapcsolódó:

A MÖM és a Mi hazánk flashmobbal akadályozta meg órákra a debreceni rém-akksigyár működését (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése