2023. március 29., szerda

Az oltottak örök vadászmezejére költözött az alsóújlaki fideszes polgármester, aki nem akart oltatlanokkal vegyülni a strandon


Elhalálozott Németh Tibor alsóújlaki polgármester, adja hírül a média, a halál hivatalos okát nem közlik. 


A fideszes polgármester Facebook profilja amúgy tele van kovidfasiszta propagandával, például a kovidfasiszta rémigazolvány reklámjánál a legfelháborítóbb eszméit teszi közzé, miszerint nem szeretne olyan moziban filmet nézni és olyan termálfürdőben fürdőzni, ahol szerinte "fertőző személyek tömegei", azaz közönséges oltatlan, érintetlen genetikájú emberek veszik körül őt. Hálistennek ez a gondja most megoldódott. 







Egy másik posztjában azt hazudja, hogy ha úgymond "védetté" válunk, azaz megkapjuk az mRNS génmérget, akkor sokkal hamarabb vége lesz az ún. "járványnak".


Azt is állítja, hogy nem szabadna az ún. "oltás" utáni halálozásokkal riogatni az embereket, hát bocs, de ezt a vágyát most nem tudom teljesíteni megboldogult polgármester úrnak. Arról egyébként nincs információ, hogy az újvilágrend népirtás újabb áldozata valóban oltott volt-e, de a közösségi oldalon való megnyilvánulásai alapján valószínűleg igen, minimum háromszor. 


Kapcsolódó: 

Elhunyt Németh Tibor, Alsóújlak polgármestere (frisss.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése