2023. március 2., csütörtök

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke konkrétan "gazdámnak" szólít egy kecskeméti gengsztert a Toroczkaiék által közzétett telefonbeszélgetésben

A pokol hetedik bugyrát érintő mélységekbe süllyedt közéleti állapotok Magyarországon, Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar azóta már előzetes letartóztatásban lévő elnöke szó szerint "gazdámnak" szólítja a közönséges maffiózó Rehák Róbertet, aki, a hangfelvétel alapján szinte látni, amint ezért kedélyesen arcon paskolgatja a szolgát. 


A wikipédia szerint Schadl György jelenleg is a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, politikai hovatartozását nem említi a wikipédia, azt azonban igen, hogy a vád szerint minimum 83 millió forintnyi kenőpénzt adott Völner Pál fideszes igazságügyi államtitkárnak cserébe azért, hogy azokat a végrehajtókat nevezze ki, akiket Schadl (és a gazdája, Rehák Róbert) akart. 

A perben Völner Pál a másodrendű vádlott, rajtuk kívül még további húsz személy került a vádlottak padjára, köztük a kecskeméti autótolvaj és maffiózó Rehák Róbert, Schadl György gazdája, harmadrendű vádlottként.  A vádlottakat egyébként hivatali visszaéléssel, üzletszerű üzérkedéssel, hivatali vesztegetéssel és pénzmosással vádolják. 

Az ügyet, és általában a végrehajtások körüli maffia ügyét a Mi Hazánk Mozgalom tematizálta a közéletben, Toroczkai László parlamenti képviselő és dr. Fiszter Zsuzsanna videóinterjúkban leplezte le ezt a végrehajtói maffiát.  

A fenti videó egyébként azért is érdekes, mert egy csúcsfideszes, Rogán Antal neve is felmerül, méghozzá Tóniként, a nyilvánosságra hozott hangfelvételeken. 

Kapcsolódó:

Megkezdődött Völner Pál és Schadl György büntetőpere (napi.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése