2024. október 11., péntek

Nem lát bűncselekményt a kötelező gyerekoltásokban az ÁVH, izé a készenléti rendőrség

Elutasította a feljelentésemet a Készenléti Rendőrség a gyerekoltások témájában. A feljelentést emberiesség elleni bcs. előkészítésének gyanújával tettem a gyerekoltások kötelező jellegét előíró miniszteri rendelet miatt. Feljelentésemet arra alapoztam, hogy tudomásomra jutott egy alkotmánybírósági döntés, amely kimondja, hogy az ún. "védőoltások" halálhoz is vezethetnek. 

Mivel pedig az emberiesség elleni bcs. meghatározás szerint az a rendszerint valamely állam által elkövetett bűncselekmény, amely a lakosság egy része ellen irányul, azok részének vagy egészének pusztulásával fenyeget, arra a következtetésre jutottam, hogy a gyerekoltásokat kötelező miniszteri rendelet pontosan egy ilyennek az előkészülete. 

A készenléti rendőrség rövid indoklásában kifejtette, hogy nem lát semmilyen konkrét, bejelentett bűncselekményt, hanem csupán a saját gondolataimat és elképzeléseimet látja leírva a feljelentésben, magát a kötelező gyerekoltást előíró miniszteri rendeletet nem is említette, pedig az volt a jelentett cselekmény. 




Kapcsolódó:

A Plandémia Mozgalom oldaltámadást indított kötelező gyerekoltás témában (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése