2022. december 23., péntek

Charlbi Dean Kriek is azért halt meg hirtelen, 32 évesen háromszoroltottan, mert ugye megnyalta egy kutya. Esetleg egy macska


Képtelenebbnél képtelenebb magyarázatokkal próbálják elfedni a kovidfanarióták, hogy a kovikirály meztelen. Charlbi Dean Kriek dél-afrikai származású, 32 éves színésznő  hirtelen halála esetében például most éppen a yahoo.com taglalja címoldalon, hogy a színésznő egy nagyon-nagyon, de tényleg abszolút ritka betegség áldozata lett, amely azzal terjed, ha megnyal egy kutya, esetleg egy macska. 

A Szomorúság háromszöge című Netflix sorozat sztárja idén augusztus 31-én halálozott el, és mostanra lett kész a hivatalos halálokot tartalmazó szakvélemény, amely kimondja, a színésznő vérmérgezésben hunyt el, amit egy házikedvenc kutyától vagy macskától kapott el, azáltal, hogy az állat megnyalta őt. A hivatalos álláspont tehát balesetnek minősítette a halálesetet. 


Charlbi halálára természetesen azonnal lecsapott az oltásellenes oldal, mint kiváló propagandafegyverre, és a tényellenőrzők erőtlen próbálkozásaiból annyi ki is derült, hogy dél-afrikai származása miatt a színésznő, mint idegen állampolgár csakis úgy lakhatott New Yorkban, ha teljesen, azaz háromszor oltva volt. 

Kapcsolódó:

Meghalt Charlbi Dean, A szomorúság háromszöge főszereplője (24.hu)

Charlbi Dean's Cause of Death Confirmed by Coroner After Her Sudden Death at 32 (yahoo.com)

Did Charlbi Dean Kriek Die From Vaccine SADS?! (techarp.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése