2022. december 31., szombat

Tedros szerint nem szép, hogy gyerekek megölésére használják a vakcinát egyes országok

 


Egy Egyészségügyi Világszervezet sajtókonferencián Tedros "Görbejézus" Adhanom, a globális egészségügyi terrorszervezet vezetője szó szerint azt mondta: "Néhány ország gyerekek megölésére használja a vakcinákat, ami nem helyes."


Tedros freudi elszólását természetesen mindenhonnan megpróbálták eltüntetni, és a Google keresőmotorokban mára már csak a globálfasiszták tényellenőrző cikkei találhatóak meg, amint idiótábbnál idiótább sztorikkal próbálják kimagyarázni a kínos pillanatot. A globalista tényellenőrzők szerint Tedrosz egyszerűen belegabalyodott a "gyerekek", azaz a "children" szóba, és annak első szótagját először "kill"-nek, azaz meggyilkolásnak ejtette. (szerk. megj. ez a magyarázat csak olaj a tűzre szerintem, mégis miért mondott volna egy ilyen szót ki Tedros, ha nem pontosan ez a szó járt volna az eszében?)

A videó azonban a twitteren is elérhető továbbra is, és a vkontakte orosz közösségi portálon is, ahol nem cenzúrázzák. 

Kapcsolódó:

Tedros, a WHO tömeggyilkosa,nagy felháborodást keltett kijelentésével,hogy ne a gyerekek megölésével kezdjék a vakcinagyilkosságokat, hanem az öregekkel (szmm.substract.com)

Fact check: No, WHO chief did not say COVID-19 boosters kill children (eu.usatoday.com)

Tedros, Szijjártó barátja, a tigrinya terrorista úgy döntött, hogy a majomhimlő a legmagasabb szintű világméretű egészségügyi veszélyhelyzet (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése