2022. december 2., péntek

A CBDC végleges rabszolgaságba fog taszítani, figyelmeztet a Children's Health Defence


A készpénzhasználat robbanásszerű növekedését, a helyi termelőktől, kisvállalkozásoktól való vásárlást méltatja Catherine Austin Fitts, a Children's Health Defence Egyesület európai szervezetének igazgatósági tagja ebben a videóinterjúban.

Catherine elmondja, hogy most még tehetünk a blokklánc alapú digitális világpénz, a CBDC bevezetése és kötelezővé tétele ellen, és azt is taglalja, hogy miért jelenti ez a digitális valuta egyéni pénzügyi és gazdasági függetlenségünk teljes lerombolását, valamint a totális kiszolgáltatottságot.

Egy egyszerűen érthető példával magyarázta ezt el, például ha te egy digitális szociális kreditrendszerben nem feleltél meg bizonyos követelményeknek, akkor nem fogsz tudni mondjuk utazni, utazásodat nem csak azzal fogják tudni megakadályozni, hogy nem engednek mondjuk buszjegyet vásárolni, hanem akár maga a szintén digitálisan irányított autód sem fog közlekedni.

Ha mondjuk valaki döntési pozícióban úgy dönt, hogy holnaptól a csoki káros, akkor akár egy egész társadalmat le lehet a csokivásárlásról kapcsolni. A legdurvább példa, egy digitális lockdown. Ha úgy döntenek, hogy mondjuk meg kell fékezni a digitális valuta-inflációt, konkrétan befagyasztják a lakosság számláit, és leállítják központilag az egész, szó szerint az egész gazdaságot (senki nem fog tudni sem vásárolni, sem eladni).



Kapcsolódó:

Tüntetés az oltásáldozatokért - az első, de reméljük, nem az utolsó (ruszinkarpatalja.blogspot.com) Egyedi útra lépett Magyarország - vajon mi történik, ha élesítik a pénzügyi szuperfegyvert? (portfolio.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése