2022. december 19., hétfő

Kanadai vezető oltásfasiszta pusztult el hirtelen, 35 évesen - öngyilkosságot, elmebajt és mindent is próbálnak ráfogni, lényeg, hogy "nemattólvan"


Adam William Exton, a kanadai Egészségügyi Minisztérium alárendeltségébe tartozó, a magyar Nemzeti Népegészségügyi Központnak megfelelő Kanadai Egészség (Health Canada) nevű kanadai közegészségügyi intézmény igazgatója, az ún. "COVID 19 pandémiára" létrehozott vezető egészségügyi csapat tagja 35 évesen, hirtelen halálozott el december 9-én. 

A hírről meglepő módon nem igazán számolt be a fősodratú média, az internetes keresőmotorok sem dobnak fel túl sok találatot, a Diedsuddenly (Hirtelen halál) twitter oldalon jelentek meg először információk az oltásfasiszták számára valószínűleg igen kellemetlen, a normálisok számára azonban valljuk be, elviselhető hírről. 

Azt természetesen feltételezni sem merjük, hogy a világ egyik legkovidfasisztább állama, Kanada egyik fő egészségügyi intézményének igazgatója ne lett volna legalább négyszer beoltva, úgyhogy nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kanadai oltásfasiszta talán négy, de minimum három "oltás" után, 35 évesen, a nyilvánosság előtt nem tisztázott okból, hirtelen halálozott el. 

Az internetes keresőmotorok fősodratú médiabeszámolót a halálesetről nem annyira, de ún. "tényellenőrző" oldalt előkelő helyen dobnak fel. A techarp.com már számos híresség halálával kapcsolatosan próbált terelni, ez annyira nem szokott nekik összejönni. Jelen halálesetben azt próbálják sugallni, hogy a kovidnáci halála öngyilkosság lett volna, az illető mentális problémáiból kifolyólag. 

Ezeket az erőtlen próbálkozásokat olyan tényekre alapozzák, hogy az elhunyt családja egy pszihiátriának is gyűjtött adományt, amely intézmény "fontos volt" a megboldogultnak. 

Kapcsolódó:

Adam William Exton (arbormemorial.ca)

Did Health Canada’s Adam Exton Die From Vaccine?! (techarp.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése