2022. december 29., csütörtök

A szürkeállam máris elengedett hét túszt, akiket fogvatartott a Budaházy és társai ügyben


(kép forrása: kuruc.info)

Már másnap, ahogy a felhívást közzétettem, hogy az oltásellenes front lepje meg tömeges közérdekű bejelentésekkel Novák Katalin elnök asszonyt, amelyben a Budaházy és társai ügyben az összes vádlott azonnali elnöki kegyelemben részesítését kérjük, az elnökasszony gyakorlatilag szabadon bocsátott hét túszt.

Az ügy hét vádlottja esetében ugyanis az elnökasszony hirtelen kedvezően bírálta el az általuk benyújtott elnöki kegyelmi kérvényeket, amelyek mindezidáig elbírálatlanul az asztalán hevertek. Az elnöki kegyelmekről a hírt a Sándor palota, az elnöki rezidencia intézménye hozta a közvélemény tudtára. 

És hogy miért nevezem túsznak a Budaházy és társai ügyében szereplőket? Mert a Budaházy kártya rendszerint választásokkor kerül elő, olyankor hirtelen börtönben találják magukat, és onnan üzengetnek kifele, hogy Orbán ügyes, okos meg szép. Így a radikális jobboldali szavazókat gyakorlatilag a Budaházy klán szabadságával és akár testi épségével zsarolva tartja a kormánypárt az álnemzeti fidesz szavazótáboron belül. 



 

 Kapcsolódó:

Írjunk közérdekű bejelentéseket Novák Katalinnak, hogy gyakoroljon kegyelmet Budaházyékon! (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése