2022. december 16., péntek

Farsang Andrea a kovidhitű Szegedi TE tanára volt, valószínű oltakozott is, persze elhunyt



M. Tóthné Farsang Andrea a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Geoinformatikai, Természet- és Környezetföldrajzi Tanszékének egyetemi tanára volt, aki a természetföldrajzra fókuszált, és levelező tagjává is vált a Magyar Tudományos Akadémiának, méghozzá Karikó "007" Katalinnal egyidőben (Karikó az MTA tiszteleti tagja lett). 

Sajnos azonban Farsang Andrea 56 évesen, december 13-án elhalálozott, adja hírül a MTA is saját honlapján.

Megjegyzendő, hogy a Szegedi Tudományegyetem aktív kovidképmutató tevékenységet folytatott az áljárvány alatt, ebből arra lehet következtetni, hogy egyrészt a tanári kar többsége önként oltakozott, de az egyetem akár kötelezővé is tehette úgy diákjai, mint tanárai számára az mRNS génterápiás injekciót, amit a kovidnáci magyar kormány a tanügyben amúgy is kötelezővé tett a tanárok számára a sötét kovidfasizmus egy időszakában. 

Mindenesetre nagyon kevés annak a valószínűsége, hogy Farsang Andrea érintetlenül megőrizte volna emberi genetikai állományát ebben a periódusban, azaz megmaradt volna oltatlannak.


Kapcsolódó:

Elhunyt Farsang Andrea, geográfus, az MTA levelező tagja (mta.hu) 

A koronavírus elleni védőoltás felvételére biztat az SZTE két akadémikusa és az MTA Orvosi Tudományok Osztálya kiáltványa (u-szeged.hu)

Az SZTE TTIK-ról három új tagot választott az MTA (sci.u-szeged.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése