2022. december 4., vasárnap

A rendszerellenes csoportok felszámolása, az egyén feletti totális kontroll, a hatalom a pártunk kezében - prediktív programozás Majka új videóklipjáben


A kovidfasiszta, az oltáselleneseket felpofozni vágyó Majka új klipje, amit egy bizonyos Molnár Tamással együtt forgatott, rekordnézettséget ért el nagyon rövid időn belül, több mint négy millióan tekintették meg. 

A klip a tudatalatti programozásának egyik klasszikus példája, ugyanis ilyen, egyértelműen politikai üzenetek villannak be pillanatokra benne, mint "a rendszerellenes csoportok felszámolása", "a hatalom a pártunk kezében összpontosul", "az egyén feletti totális kontroll", "az oktatás egységesítése minden tankörben".




Be kell látnunk, hogy a klip szövegében a szájerezés, jakabpéterezés meg a többi politikai üzenet még érdekesnek és őszintének is tűnhetnek, ezek a rejtett, bevillanó üzenetek azonban egy komor jövőképet, konkrétan diktatúrát vetítenek előre. 

Kimondhatjuk, hogy ez már több, mint rendszerkritika, ez vagy rejtett, tudatos figyelmeztetésként, vagy prediktív programozásként fogható fel, a rejtettségénél fogva ugyanis inkább a tudatalattinkra hat, mint a kimondott szövegrészek, amelyek inkább a tudatunkra. 

Mivel azonban Majka nem egy szabadságharcos, hanem egy kovidfasiszta, ebből kiindulva az utóbbi feltevés valószínűsíthető, a klip nem más, mint az azt minimális kritika nélkül megtekintő magyar milliók tudatalattijának előprogramozása a diktatúrára.




Szerk. megj.: ha utólag cenzúrázzák a klipet és kiszedik belőle az ominózus részeket, az csak megerősít abban, hogy valóban prediktív programozás, tömegmanipuláció folyik. 

Kapcsolódó:

Ki nem unja? A félnótás Majka megint kovis (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése