2022. december 27., kedd

Tizenkettedikes lány halt meg agyvérzésben Romániában - az osztályfőnöke kiposztolta, hogy oltott volt


A forróvásári (Fierbinți Târg) Toader Denisa Ioana, a helyi tehnikai líceum 12. osztályos tanulója sajnos agyvérzést szenvedett és elhalálozott.A hírt a tragédiáról osztályfőnöke, Buzescu Marieta osztotta meg Facebook közösségi oldalán. 

A poszt alatt több száz részvétnyilvánító komment érkezett, azonban több tíz felháborodott komment is, amely az elhalálozott kislány oltottsági állapotát firtatta. Ezekre a kommentekre az osztályfőnöknő nyíltan megválaszolta több alkalommal is, hogy sajnos a lány oltott volt. 


Kommentelő kérdezi, hogy a csodálatos injekciótól-e? Buzescu Marieta azt válaszolja, oltott volt. A jó Isten tudja az okot. Hogy bocsátkozhatunk feltételezésekbe, hogy a kétségbeesésbe kergessük azokat, akik az oltás mellett döntöttek, vagy akiket a szüleik kényszerítettek oltásra? Egy álprofil, Lili Ktza belöki, hogy nem, nem volt oltott, de Buzescu ráerősit, hogy igenis, oltott volt. 


Kommentelő kérdezi, hogy vajon az oltástól halt meg? A tanárnő válaszol, hogy valószínűleg igen. 


Kommentelő kérdezi, hogy oltott lehetett? A tanárnő válaszol, hogy igen. 

Kapcsolódó:

Buzescu Marieta (facebook.com)

Accident vascular cerebral la 18 ani. Vaccinată, Toader Denisa Ioana, elevă în clasa XII-a la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg, a decedat în urma unui AVC (romaniainfo.com)

A 17 évesen a fitnesszteremben elhunyt Mezei Flavia a Román Vöröskereszt önkéntese volt - ebből következtethető az oltottsága (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése