2021. szeptember 10., péntek

16 személy tett feljelentést Orbán "kormányzó" ellen, mert kötelezte azt az injekciót, ami után minimum 441 személy meghalt egy hónapon belül Magyarországon


Dr. Fórizs Eszter tette közzé azt az élő Facebook videóbejelentkezést, amelyben a Korona Igazsága civiljogi aktivista telegram-csoport alapítója, Gurabi Ági számol be arról, hogy 16 személy, köztük ő maga tett emberiesség elleni bűncselekmény, hivatali visszaélés, kényszerítés és egészségügyi önrendelkezési jog megsértése tárgyában feljelentést Orbán Viktor Mihály, Magyarország miniszterelnöke és több kormánytag, ismeretlen tettesek ellen, akik azt az ominózus kormányrendeletet megalkották, amely kötelezi az egészségügyi szakdolgozókat az ún. "COVID-19 betegség" elleni ún. "vakcinák" felvételére.

A feljelentés alapja az a hivatalos információ, amelyet a Nemzeti Népegészségügyi Központ tett közzé, és amely minimum 441 személy halálát ismeri el az ismeretlen közép és hosszútávú hatásokkal bíró, többnyire mRNS tehnológiájú injekciók bevétele utáni egy hónapban. 

A feljelentés érvelése szerint a btk. szerint emberiesség elleni bűncselekmény a lakosság egy részének (ezek az egészségügyben dolgozók) olyan életfeltételek közé kényszerítése (ez az injekció kötelezővé tétele), amely egy részük pusztulásával fenyeget. Egyetlen, az injekció által okozott haláleset már megvalósítja a bűncselekményi tétel "pusztulással fenyegetés" tényállását a feljelentők szerint, mivel a btk. tétel szövege nem pontosítja, hogy hány haláleset jelenti ezt a tényállást. 

A videóban Ági a pártok ellen is kikel, szerinte a teljesítményük értékelhetetlen, és itt a Mi Hazánk Mozgalom pártot sem hagyja ki az ostorozásból. Elképzelése szerint nagyon jól tudna működni az országgyűlés alsó és felsőházzal, pártok nélkül, az önkormányzatok által delegált olyan képviselőkkel, akik valóban a népet szolgálják, például ebben a tavaly tavasz óta folyó küzdelemben, amit a történelem (ha lesz emberi történelem), a III. világháborúként fog jegyezni. 

Dr. Fórizs Eszter is kifejti véleményét, hogy nem biztos, hogy politikailag indokolt egyrészt petícióval fordulni Orbán Viktor Mihályhoz az egészségügyisek ügyében, másrészt feljelenteni őt, és egyébként szerinte nem lesz a feljelentésnek foganatja, de az akció propaganda értékét ő is elismeri. 

 

(ezt a videót eltávolította a youtube és engem, a fiók tulajdonosát figyelmeztetésben részesített, ún. "közösségi irányelvek megsértése" miatt)

Kapcsolódó:

Feljelentést tett a Korona Igazsága a magyar kormány ellen az eü-söket mRNS injekcióra kötelező rendelet miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper. Köszönjük a munkátokat

    VálaszTörlés
  2. Nagyon, nagyon drukkolok! Végre a bátrak tesznek jogi lépéseket! Remélem ez a rendszer a Világban szét fog esni, és elsöpörnek minden népirtó törekvést! Bátraké a jövő!!!! Hajrá!

    VálaszTörlés
  3. Örülnék, ha igaz lenne. Túl sok az elbizonytalanító tényező a videóban.A sok takarás, a beérkeztetés pecsétje egy játék nyomda betűiből,a számok, dátumok nem egyértelmüen kiolvashatók, az elmosódott pecsét gyengíti a hitelességet. Sajnos...
    Milyen kár!

    VálaszTörlés
  4. Még egy érdekesség: emberiség elleni bűntett vagy emberiesség elleni bűntett??
    Az előbbi elhangzik, a második olvasható az irományban.

    Nagyon bízom, hogy mindez csak véletlen tévesztés, és a beadvány igaz,mert mindannyian ki vagyunk éhezve az igazságra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne mástól várd a megváltást, a beadványt nyilvánosságra hoztuk, te magad is beadhatod, és közzéteheted, sőt ez volna a jó, ezt támogatjuk, minél többen, akár az egész lakosság. Akkor el fog gondolkozni szerintem a végrehajtó hatalom, a rendőr, az ügyész, mindenki.

      Törlés