2021. szeptember 8., szerda

Mondtam már, hogy nem bizonyítható a "fertőzés" cselekménye, tehát kamu? Nos, ezt most élesben is leteszteljük, mert feljelentést postáztam Kincses Gyula ellen, aki szerint az oltatlanok veszélyeztetik az oltottakat

Rémhírterjesztésért, valamint a valóságnak nem megfelelő tájékoztatásért tettem feljelentést Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke ellen, az általa vezetett kovidfasiszta szervezet ugyanis azzal szította a kedélyeket legutóbb, hogy nyílt levélben javasolta a kovidnáci birkakártyák, az újvilágrend maszkok, PCR tesztelések újrabevezetését a többnyire a médiában létező ún. "járvány" legújabb, n-dik ún. "hullámára" hivatkozva.

A levélben tényként állította a szervezet, hogy “az érdemi egészségügyi ok nélkül az oltás felvételétől elzárkózók veszélyeztetik az oltottakat is, és ezzel a járvány terjedése elleni védekezést.” 

A kovidnácik ezen állítására csaptam le, ugyanis egy korábbi, a Nemzeti Népegészségügyi Központtal (NNK) folytatott levelezésem során kiderült, hogy a NNK-nak egyáltalán nincs adata semmilyen olyan mikrobiológiai eljárásról, amellyel kétséget kizáróan bizonyítani lehetne, hogy egy bizonyos személyből származó ún. "kórokozó" egy másik személybe kerülve azt "megfertőzné". Továbbá nem rendelkezik adattal arról sem, hogy az ún. "járvány" kezdete óta hány esetben "fertőztek meg" oltatlanok oltottakat. Ez alapján levonható a következtetés, hogy egyrészt az egész "fertőzési" folyamat csak egy bizonyítatlan és bizonyíthatatlan elképzelés, egy orvostudományos elmélet, másrészt az meg külön egyáltalán nem bizonyítható, hogy oltatlanok "fertőznének" oltottakat, mert még egyetlen ilyen esetet sem sikerült dokumentálni.

A rémhírterjesztés hamis állítás tényként való közlése veszélyhelyzet idején tényállási elem tehát álláspontom szerint megvalósult a MOK nagy nyilvánosság előtt közzétett levelének ezen hamis állításával. 

 






Kapcsolódó:

https://mok.hu/public/media/source/Transzparencia/Allasfoglalasok/OT_negyedik_hull%C3%83%C2%A1m_0827.pdf 

Rusnyai világolt, semmilyen hihető bizonyíték nincs arra, hogy oltatlan valaha "megfertőzött" volna oltottat (vagy bárkit) (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése