2021. szeptember 1., szerda

Hat hónap "védettséget" igazol a birkaigazolvány a zsidóknál avagy Barni, a góbé-jós

Hat hónap ún. "védettséget" jósoltam egy április 27-i videóbejegyzésemben, a youtube csatornámon az oltottaknak. Szó szerint a következőket mondtam, 10.19-től: 

"Meg kell azt is érteni, hogy ez csak ideiglenes, ez csak egy ilyen tűnő álom, hogy védett és akkor minden megoldódik. Ezt úgy kell elképzelni, egyre többször jut eszembe a párhuzam, a rákkal. Itt is ugyanez van, beígérik a kemót, hátha az segít. Meg a sugarat, hogy hátha az segít. És az ember él és éldegél, a kemóig, s a sugárig, s utána... jól van, de már nem annyira jól van az első adag után, de akkorára már be van ígérve a következő. Itt is, észre kell venni, Nagy Britanniában, egyre hangosabban, de már itt is, Magyarországon is, Gulyás Gergely elmondta, hogy akik decemberben voltak "ótva", azok, júniusban meg kell nézzük, hogy mi van velük, s szeptemberben valószínűleg indul egy újraoltási hullám. S amit így elmondnak, így elcsepegtetnek, abból előbb-utóbb kormányrendelet lesz, ezt már megszokhattuk az utóbbi másfél évben. 

Úgyhogy nem kell nagyon beleélni (magunkat), azok is, akik egy-két ilyen géninjekciót felvettek, ilyen mRNS injekciót, hogy akkor azzal most megoldódott. Annyi történt, hogy ugyanott vannak, csak még kevesebb lesz az esélyük, mert gyengébb lett az immunrendszerük. Mert ugyanúgy eltelik az a hat hónap, s hogyha nem "ótassa" újra magát, akkor ugyanolyan lesz, mint mi. Ő is a kitaszítottak közé kerül. A "nem védettek" közé. Mi, akiket "nem véd" Al Capone, nem véd a "keresztapa". (vigyor)"

És mit ad Isten, sajtóhírek szerint Izraelben, az "oltás mintaállamban" jogszabályban szögezték le, hogy hathavonta kell oltakozni érvényes birkaigazolványért. Szeptembertől. 

Kapcsolódó: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése