2021. szeptember 2., csütörtök

Norbi nem érti, miért kapott sztrókot - nekünk volna tippünk, de hát mi csak amolyan konteósok vagyunk

A borsonline.hu szerint Schobert Norbert, a makkegészséges fittnesszguru nem érti, hogy miért kapott  sztrókot (a szuperegészséges életmódja mellett, 50 éves, középkorú életkora ellenére, szerk. megj.). 

Mindenesetre tény, hogy ő is, és felesége, Rubint Réka is éltek az újvilágrend "megváltó", legtöbb esetben mRNS injekciójával (az nem derült ki, hogy pontosan melyik fajtával), még április végén, ahogy azt Rubint Réka a közösségi oldalán a nagy nyilvánosság elé is tárta, és arról áradozott, hogy az oltás után elérhető, hőn áhított "kis kártya" majd megrajzol nekik bizonyos határokat. (És úgy is lett, szerk. megj.) 


Szerkesztői magánvélemény: még a mainstream médiában is jelentek meg az újvilágrend injekciókkal kapcsolatos vérrögökről szóló beszámolók, sőt, hivatalos magyar egészségügyi intézmény tájékoztatójában is, még áprilisban, tehát Norbi nem mondhatja, hogy nem tudta. Tudta ő, csak nem gondolta. 

Kapcsolódó:

Az orvosok is keresik az okokat: Norbi nem érti, miért kapott sztrókot (borsonline.hu)

Az Európai Gyógyszerügynökség valószínűsítette az AstraZeneca mérge és a vérrögképződés közötti összefüggést, de lássuk a magyar állapotokat (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Az EMA szerint valószínű az összefüggés az AstraZeneca COVID-19 vakcina és az alacsony vérlemezkeszámmal társuló szokatlan vérrögök között (ogyei.gov.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése