2021. szeptember 13., hétfő

A Normális Élet Pártja szervezett megemlékezést - a médiavírus elleni intézkedések áldozataira emlékeztek

Mintegy 200 résztvevővel zajlott szeptember 11-én a Normális Élet Pártja megemlékezése a II. János Pál pápa téren, Budapesten. A dr. Gődény György vezette Normális Élet Pártja és az egybegyűltek az ún. "COVID-19" elleni intézkedések (kötelező maszkhordás, kijárási tilalmak, üzletbezárások, iparágak működésének felfüggesztése, az ezek folyományaként kialakult depresszió és kilátástalanság, és végül, de nem utolsó sorban a mindenféle injekciók alkalmazása "megelőzésként") következtében bekövetkezett súlyos egészségkárosultakra és elhalálozottakra emlékeztek mécsesekkel, beszédekkel és emlékplakett elhelyezésével. 

A rendezvényen dr. Tamasi József, dr. Gődény György, Demény Nagy Kristóf, Seres Mária és több oltáskárosult is felszólalt, valamint Gurabi Ági, a Korona Igazsága civil jogi akciócsoport alapítója. 









(a képek Noll Szatmári Enikőtől származnak)

A rendezvény, eredeti ötletként megfogalmazódott célkitűzése alapján kitűnően illeszkedik abba a sorba, amely az idei koviddiktatúra-ellenes aktivizmust a nyáron jellemezte, és amely köztéri akciók sokaságában és tömeges jogi akciókban nyilvánult meg, és amelynek folytatása is lesz, remélhetőleg, további köztéri és jogi akciók formájában. 

Kapcsolódó:

Tüntetés a MOK előtt dr. Pócs Alfréd működési engedélyének visszaállításáért (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése