2021. szeptember 4., szombat

5900 aláírást postáztak el a kovidnáci (kovidkomcsi) MOK-nak az üldözött dr. Pócs Alfréd ügyében

Kis híján hatezren írták alá azt a petíciót, amelyben a szervezők dr. Pócs Alfréd visszavont működési engedélyének újrakibocsátását követelik a Magyar Orvosi Kamarától (MOK). 


Mint ismeretes, dr. Pócs Alfréd, a neves egri ortopéd sebész, aki markánsan vállalja minden fórumon kovidfasizmus és egészségügyi diktatúra-ellenes politikai nézeteit, és ezzel a kovidfasizmus elleni világmozgalom egyik hazai szellemei vezetőjévé lépett elő, a kovidnáci MOK ármánykodása következtében ideiglenesen, hat hónapra elveszítette működési engedélyét, ennek hiányában meg nem végezheti szakmailag hibátlan munkáját. A működési engedély megvonására teljesen nyíltan a doktor úr politikai nézetei miatt került sor.

A petíciót szervező Civilek a tisztánlátásért jogvédő csoport nevében Szatmári Noll Enikő arról tájékoztatott a Facebook oldalán, hogy sikerült, közérdekű panasz és beadvány formájában, tértvivevényes levélben a MOK-hoz eljuttatni az aláírásokat. 



A koviddiktatúrát kiszolgáló MOK-nak az átvételtől számítva 15 nap áll rendelkezésére a petíciót megválaszolni, ellenkező esetben akár közigazgatási bírósághoz is fordulhatnak a petíció szervezői.

A szervezők további közérdekű panaszok és beadványok beküldésére szólítják fel a koviddiktatúra ellenes magyar ellenállást. 

Kapcsolódó:

Online petíciót indított a Civilek a tisztánlátásért Mozgalom annak érdekében, hogy dr. Pócs Alfrédot visszahelyezzék orvosi állásába (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Felfüggesztették: fél évig nem dolgozhat a vírusszkeptikus orvos (medicalonline.hu)

1 megjegyzés:

  1. Ha valamikor lesz egy szakértői kormány Dr Pócs Alfrédot kell egészségügyi miniszternek meg választani.

    VálaszTörlés