2021. szeptember 24., péntek

Pártellenességet hirdet az oltatlanokra rátelepülő, hetente tüntetést szervező Bódis féle bagázs, a fidesz-troll NEEM törpepárt állhat a háttérben


A Korona Igazsága telegram csoportban történt viták során derült ki, hogy az akut pártellenességet, rendszerváltást, kétkamarás parlamentet, nemzetgyűlést és minden egyéb földi jót hirdető, az oltáselleneseket eléggé megszólító, nekik hetente tüntetést szervező, a két hónapja hirtelen magát aktiváló "civil" Bódis Csaba körül szerveződő csoport a NEEM törpepárt, a Gonda László fideszes csúcspropagandista által szervezett 2006-os ún. "Kossuth tériek" vonzásába került.

 


Noha kézzel-lábbal kapálódznak minden más párt, de kiemelten a Mi Hazánk Mozgalom Párt, az utóbbi időben elég oltásellenes retorikát megütő nacionalista párt képviselőinek meghívásától (a nacionalista pártot egyébként ők maguk gyakran nevezik gőzleeresztő fidesz trollpártnak, a pártokrácia csúcsképviselőjének), a NEEM Párt, teljes nevén Nemzetegyesítő Mozgalom Párt alapítója, Gálfalvi Gallik Béla, valamint Bene Gábor, a párt "civil arca", mindketten egykori 2006-os "Kossuth teresek", rendszeres felszólalói a rendezvényeiknek. 

Szerk. megj.: a biztosítékot nálam az verte ki, hogy Gurabi Ági, a Korona igazsága telegram csoport alapítója az Alkotmánybíróság előtti, általa bejelentett tüntetésre nem kívánta meghívni a Mi Hazánk Mozgalom képviselőit, holott egyértelműen ez a párt volt az, amelyik az oltásdiktatúra elleni legtöbb és leghatékonyabb alkotmányellenes panaszáradat mozgalmat elindította. Sőt, valljuk be, engem sem igazán akart meghívni, mivel olyan napra tette a tüntetést, amelyről előzetes egyeztetés alapján tudta, hogy nekem nem jó. Később derült ki, hogy a rendezvény főszervezője, a Facebook esemény szerint, a kakukk Bódis Csaba (akinek az egyedüli ''jogi akciója", hogy teátrálisan, egy levélben "kirúgta" Orbán Viktort), és nyilván az ő köre. Ők fognak ott tetszelegni, miközben a munkát más végezte el. 

Természetesen mindenkinek joga van tüntetést szervezni az oltásdiktatúra ellen, akkor, amikor és akikkel neki jólesik, ez egyrészt alapvető jog, másrészt fontos és kívánatos is a közösség szempontjából. Azonban a civil társadalom, és főleg az oltásellenes közösség teljes körű tájékoztatása is alapvető fontossággal bír. Ha párt áll a Bódis féle civil aktivizmus mögött, akkor az ne rejtőzzön, és ne bújjon pártellenes szlogenek mögé, jöjjön elő, hadd lássuk, kik ők, mit akarnak és mit tettek eddig. 

Még valami, Gonda László és az ő "munkássága" szerintem nem a legjobb ajánlólevél. 

Kapcsolódó:

Gonda László (gépészmérnök) (wikipédia) 

NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM – A MAGYARSÁG EGYSÉGÉÉRT - A NEEM párt jelöltjei (nemzetepito-nepmozgalom.hu) 

A Korona Igazsága is beszállt a Mi hazánk által hirdetett tömeges alkotmányjogi panasz-áradatba (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

AZ IGAZSÁG NAPJA! - MOZDULJ AZ ÉLETEDÉRT, A JOGAIDÉRT ÉS A SZABADSÁGODÉRT !!! (Facebook esemény)

3 megjegyzés:

  1. Ez a cikk annyi ferdítést tartalmaz egy személyes sértődésből kifolyólag, hogy az írója még alá sem merte írni. Vajon egy nem dedikált cikknek mennyi hitelt kell adni?

    VálaszTörlés
  2. Öregem, ez az én blogom, nem hiszem, hogy külön alá kell minden bejegyzésemet írjam. Az elején ki van írva, hogy a saját személyes véleményemet és dokumentumokkal alátámasztott tényeket tartalmaz. Az szerintem elég.

    VálaszTörlés
  3. Csibi alias Váradi Barna a Mi Hazánk párttagja és kampányfőnökként ezzel indította a bulit! A székelyek szégyenévé alacsonyította le magát vele !

    VálaszTörlés