2021. szeptember 30., csütörtök

Nincs olyan, hogy "indiai variáns" - közérdekű bejelentésben fordultam az Alkotmánybírósághoz, Horváth Ildikó véleményét szedtem ízekre


Közérdekű bejelentésben fordultam az Alkotmánybírósághoz, a Szent Korona Igazsága csoportok tagjaként.




Mint arról a sajtó tájékoztatott,  Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár az egészségügyisek kötelező oltását előíró kormányrendeletet megtámadó alkotmányjogi panasz ügyében a kötelező oltás mellett foglalt állást, írásbeli véleményében annak jogszerűségét és szükségességét próbálta megindokolni.

Ezt az indoklást szedtem gyakorlatilag ízekre a közérdekű bejelentésemben. Törvény szerint a közérdekű bejelentés olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása az egész társadalom érdeke. 

Az én közérdekű bejelentésemben szereplő ilyen körülmények a következők voltak:

1. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár véleményében az új koronavírus "indiai variánsával" ijesztget. Kimutatom, az indiai kormány hivatalos honlapján elérhető kormányzati átirattal, hogy ilyen variáns nem létezik, az információ egyszerűen hamis. 

2. Alkalmazom az általam kiszámított, az új koronavírusos fertőzés diagnosztizálására alkalmazott PCR tesztek napi száma és a napi, új koronavírussal diagnosztizált személyek száma, mint statisztikai adatsorok közötti Pearson féle korrelációs együtthatót, amely a 2020 március 10 és 2021 május 10 közötti időszakra, az én számításaim szerint 0,779. Az együttható értelmezéséből kiderül, hogy a két adatsor közötti kapcsolat lineáris, és 77,9%-ban korrelál. Eszerint a járványt a PCR tesztek számának radikális csökkentésével 77,9% arányban csökkenteni lehetne, következésképpen egyáltalán nem szükséges az "oltás" kötelezővé tétele, de maga az "oltás" sem.

Ennek alátámasztására két további dokumentumot is csatolok, az egyik a Nemzeti Népegészségügyi Központ átirata, amelyből kiderül, hogy az influenza nem bejelentendő betegség, és csak a tünettel orvoshoz fordulókat számolják, nem a "tünetmentes fertőzötteket" is. Ez a módszer annyira hatékony, hogy gyakorlatilag eltűnt az influenza, ahogy erről az Operatív törzs is tájékoztat. 

3. Felhívom a figyelmet az oviedói egyezményre, amely egy nemzetközi egyezmény, amely kimondja, hogy az egyén érdeke a társadalom érdeke felett áll a saját egészségét illető kérdésekben, és tiltja a beleegyezés nélküli orvosi beavatkozást. Megállapítom, hogy nemzetközi szerződés megszegésére senkinek nem ad lehetőséget, semmilyen körülmények között, az Alaptörvény.

4. És végül az izraeli példára hivatkozok, ahol a hatalmas méretű átoltottság ellenére (vagy tán éppen ammiatt, ki tudja) rekordszámú új megbetegedést találtak, akiknek jó részét az oltottak, valamint duplán oltottak tették ki. 

A közérdekű panaszokat és bejelentéseket szabályozó törvény értelmében a megkeresett intézménynek 30 nap áll a rendelkezésére a válaszadáshoz. A törvény szerint a közérdekű bejelentést tevő javasolhat is az intézménynek, én azt javasoltam, hogy a bejelentésben felsorolt tényeket vegye figyelembe az egészségügyisek kötelező oltását előíró kormányrendelet vizsgálatánál. 






A közérdekű beadvány modell letölthető innen.

Kapcsolódó:

Vélemény (public.mkab.hu)

Advisory to social media platforms on Corona (meity.gov.in)

 Operatív törzs: elmarad az idei influenzaszezon (mfor.hu) 

A grim warning from Israel: Vaccination blunts, but does not defeat Delta (science.org)

Országos tisztifőorvos: az influenzára sose tartották nyilván a fertőzötteket, az elhunytakat, azok átlagéletkorát vagy krónikus betegségeit. PCR tesztet is csak kérésre végeznek, csak azok esetében, akik a háziorvosnál maguk jelentkeznek tünetekkel. (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

A napi végzett PCR tesztek száma és a napi esetszámok Pearson féle korrelációs együtthatója 0.837 - Mit is jelent ez? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése