2021. szeptember 5., vasárnap

"Orbán, Gyurcsány takarodj! A gyerekeinkért a barikádokra is ki fogunk menni! Felejtsétek el a kötelező oltást!" - üzente a Mi hazánk a vírusdiktatúra ellenes tüntetésen


(kép forrása: kuruc pont infó)

Több, mint ezer személy vett részt azon a kötelező oltás elleni tüntetésen, amelyet a Mi Hazánk Mozgalom szervezett Orbán Viktor hivatala elé tegnap, szombaton szeptember 4-én, 15.00-tól. 

A rendezvényen természetesen Toroczkai László, a párt miniszterelnök-jelöltje is felszólalt, de hallhattuk Árendás Mónikát, a Mi Hazánk Mozgalom egészségügyi kabinetjének tagját, egészségügyi szakdolgozót, Duró Dórát, a párt parlamenti képviselőjét, vagy dr. Horváth Atilla sebész-onkológust Nyíregyházáról is.  A rendezvényt Novák Előd vezette. 

Mindannyian nagyon aktuális kérdéseket tettek fel, és nyilvánvaló ellentmondásokra hívták fel a figyelmet a magyar kormány járványügyi intézkedéseit tekintve.

Duró Dóra gyújtó hangú beszédében egyértelművé tette, hogy a Mi hazánk is tisztában van azzal, hogy egy "Új Világrend" kiépítésén fáradozik a globális háttérhatalom, a deep state szolgálatába szegődött magyar kormány is, de az álellenzék is, Duró Dóra szavaival élve, Orbán Viktor és Karácsony Gergely vállvetve erőlteti az oltást. 




Toroczkai beszéde:

 


A videók Törőcsik Erika, helyi lakos, újvilágrend-ellenes aktivista Facebook közvetítései.   

Kapcsolódó:

Oltásellenes tüntetés a Népligetben - Nemzetgyűléssé alakultak (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése