2021. szeptember 24., péntek

Kifecsegték, hogy 441-en haltak meg az "oltást" követő egy hónapban, azt állítják, a többi hónapról nincs infó

Közérdekű adatigénylésben fordultam, a Szent Korona Igazsága telegram és Facebook csoportok tagjaként, a Nemzeti Népegészségügyi Központhoz (NNK), az iránt érdeklődtem, hogy a sajtóban megjelent információhoz hasonlóan (amelyben arról tájékoztatják a magyar közvéleményt, hogy az "oltások" utáni egy hónap alatt országosan mindösszesen 441-en haláloztak el), tájékoztassanak, hogy az "oltások" utáni 2, 3, 4, 5, 6, 7 és nyolcadik hónapban hányan haláloztak el. 

Az NNK tájékoztat, hogy az adattal nem rendelkeznek.

Az iránt is érdeklődtem, hogy a sajtóban megjelent információ, miszerint az "oltások" utáni egy hónap alatt országosan mindösszesen 441-en haláloztak el, tartalmazza-e azokat az "oltás" utáni egy hónap alatt történt elhalálozásokat, amelyeket nem jelentettek, mint "oltás" utáni nemkívánatos eseményt az illetékes egészségügyi hatóságnál. Válaszában az NNK azt állítja, hogy eltérő szempontok alapján kezelik az "oltás" utáni nemkívánatos eseményeket, ezért erre a kérdésre nem tud válaszolni. 



 

Kapcsolódó:

441 ember halt meg oltás után egy hónapon belül Magyarországon (index.hu)

Feljelentést tett a Korona Igazsága a magyar kormány ellen az eü-söket mRNS injekcióra kötelező rendelet miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése