2021. szeptember 1., szerda

Jogi tájékoztatót, ún. "Ellenállási Nyilatkozatot" tett közzé a Korona Igazsága csoport - a tájékoztató szabadon terjeszthető


Négy oldalas "Ellenállási Nyilatkozatban" foglalta össze a Korona Igazsága csoport alapítója, Gurabi Ági azokat a jogi előírásokat, amelyeket véleménye szerint az ún. "COVID-19 betegség" elleni ún. "vakcinák" kötelező előírása sárba tipor, úgymint az Oviedói Egyezmény, a büntető törvénykönyv emberiesség elleni bűncselekményről szóló előírásai, a kényszerítésről szóló előírások. A veszélyhelyzet jogosságát is vitatja a nyilatkozat. 

Gurabi Ági tájékoztatója szerint:

"Állítsuk le a vakcinakényszert és a vírusdiktatúrát !

A kormány túllépett egy határt, amit már nem lehet tétlenül nézni ! 

A Nyilatkozatban foglaltak alapján megtagadható a vakcinakényszer ,amit a kormány pofátlanul "ösztönzésnek " nevez ,holott  az egészségügyi szakdolgozókat a 449/ 2021 (VII.29.) -es rendelettel már kötelezi , a 469/2021 ( VIII.6) rendelettel pedig már alapjog elvonásával és megkülönböztetéssel kényszerít egy bizonytalan kimenetelű gyógyszerkísérletben való részvételre ! 

A Nyilatkozattal tudomására hozhatjátok a munkaadóknak,hogy a kormány rendeletei több okból is semmisek, és aki ezeknek érvényt akar szerezni, az bűntársként, vagy társtettesként bűncselekményben vesz részt, amiért felelősségre vonható ! 

A veszélyhelyzet folyamatos, Alaptörvény ellenes fenntartásával megvalósult az önkényes hatalomgyakorlás, amivel szemben az Alaptörvény C fejezet 2 pont alapján jogunk és kötelességünk is törvényesen fellépni ! Aki megkapták és elolvasták a Nyilatkozatot,onnantól kezdve nem hivatkozhatnak arra, hogy nem volt róla tudomásuk,hogy törvénysértően jártak el ,vagy bűncselekményben vettek részt ! 

A Nyilatkozatot juttassátok el mindenkinek: barátoknak, ismerősöknek első sorban,- de küldjétek el a munkaadóknak, a "KÉPviselőknek, jogászoknak, szakszervezeteknek, kamaráknak, iskola és kórházigazgatóknak, médiáknak, minisztériumoknak ,kormánytagoknak, NNK -nak is! 

Aki retorziótól tart, készítsen erre a célra egy külön emailcímet, de az emailt tartsa meg !

A kormány csak akkor fogja a rendeleteit visszavonni, ha szervezett, határozott és tömeges ellenállásba ütközik !"

Az Ellenállási Nyilatkozat letölthető a honhir.hu internetes oldalról. 

Kapcsolódó:

Feljelentést tett a Korona Igazsága a magyar kormány ellen az eü-söket mRNS injekcióra kötelező rendelet miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése