2021. szeptember 25., szombat

A Bódis-banda és a köztem levő háborúskodás kezdete, a hadüzenet. Nyújtsa fel a kezét, aki ezt lenyelte volna a békesség kedvéért

A Korona Igazsága telegram csoport alapítója, Gurabi Ági közvetítette számomra azt a hadüzenettel felérő sértést, amelyet a Bódis féle társaság tagja, egy bizonyos Alexius Faber üzent, mikor még a csoport tagja voltam. 


Mindezt természetesen azután, hogy az általam és Gurabi Ági által kidolgozott, Orbán Viktor és más ismeretlen tettesek elleni feljelentést nevezett Alexius is benyújtotta saját nevén.

A hadüzenettel felérő sértés gyakorlatilag a kitiltásomat tartalmazza az Alexius Faber által bejelentett és a Bódis-banda által szervezett szeptember 18-i vonulásos rendszerváltó tüntetésről, amely kitiltás mögött meghúzódó indokokról részletesen  elmélkedek az alábbi videómban. 


Kapcsolódó:

Pártellenességet hirdet az oltatlanokra rátelepülő, hetente tüntetést szervező Bódis féle bagázs, a fidesz-troll NEEM törpepárt állhat a háttérben (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Barna! Vehetsz bármit bárminek, ha úgy tetszik hadüzenetnek is, de ha annak veszed, gyere, és küzdjünk meg egy nyilvános vitán, ne ilyen ferdített valóságtartalmú cikkek barikádjából dobálj bedöglött kézigránátokat!

    VálaszTörlés
  2. Jójó. Ez már az, és most kaptál egy pofont helló. A Pozsa Tamarát illető idióta véleményért Ági helyett elnézést kérek Tamarától.

    VálaszTörlés